Köp Vinterdäck från Pirelli och stöd Ronald McDonald Barnfond

Pirelli SottoZero 3Däcktillverkaren Pirelli skänker just nu 10 kr till Ronald McDonald Barnfond för varje vinterdäck som de säljer i Sverige. Kampanjen inleddes redan i oktober och fortsätter under vintern och är en satsning både på vägsäkerhet och på att stödja Ronald McDonald Barnfond. Utöver pengarna som de skänker för varje däck så genomför även Pirelli upprepade vägsäkerhetsdagar på olika McDonalds-restauranger runt om i Sverige.

Ronald McDonald Barnfond gör det möjligt för fler familjer med svårt sjuka barn att vara närvarande tillsammans under sjukhusvistelsen genom att bo på Ronald McDonalds Hus, som finns i anslutning till flera sjukhus i Sverige.

Så ska du köpa nya vinterdäck och samtidigt vill göra något gott så kan du passa på att köpa Pirelli-däck denna vinter. Hos Molway kan du köpa vinterdäck från Pirelli, till exempel Pirelli SottoZero 3, som är ett sportigt vinterdäck utvecklat för ett centraleuropeiskt klimat.