Fortfarande inte bytt till vinterdäck?

Sedan i måndags är det lag på att ha vinterdäck på din bil om vinterväglag råder. Fortfarande inte bytt dina sommardäck? I så fall är det hög tid nu!

Vi har tidigare skrivit mycket om vinterdäck och varför du ska byta till dessa så tidigt som möjligt. Nu har vi passerat det datum då det enligt lag är krav på vinterdäck, men trots detta sker många olyckor med bilar som fortfarande kör på sommardäck. Runt om i hela landet är det nu minusgrader både morgon och kväll och då finns det ingen anledning att köra runt på dina sommardäck och ta onödiga risker om halkan blir överraskande.

Som tidigare rekommenderar vi att köpa vinterdäck hos Molway Däck & Fälg, där du också kan hitta en däckleverantör i närheten av dig. Passa på att köpa nya vinterdäck i dag!